AanmeldenSchrijf je nu in

 

 

Steeds meer bedrijven en organisaties kijken naar vaardigheden en motivatie. Wij doen dit al meer dan drie jaar en weten precies hoe we de juiste match kunnen maken.

 

In de traditionele cv’s draait alles om opleiding en werkervaring. WIJIJ kijkt verder. Wie ben jij als mens? Wat zijn je talenten, je vaardigheden, waar word je blij van? Zo ontdek je op het WIJIJ-platform welke baan echt goed bij je past. Dat kan heel verrassend zijn en vaak kun je meer dan je zelf denkt!

Doe de persoonlijkheidstesten. Bekijk de 500 korte trainingen en opleidingen. En maak in plaats van een CV je eigen e-portfolio, een presentatie die laat zien wie je bent en met je meegroeit.

Inschrijven

Ik neem er even tijd voor

Om toegang tot het platform te krijgen, maak je eerst een account aan. Dat kan in twee stappen. Eerst vul je een aantal basisgegevens in op het online formulier. Je krijgt dan een bevestigingsmail met een link om je op het platform in te schrijven.

Vanuit die link maak je een gebruikersnaam en wachtwoord aan. Ook vind je een aantal vragen om te beantwoorden. Ready? Dan kun je aan de slag! Al vele honderden mensen gingen je voor!

Je vult je profiel met informatie over jezelf, van opleiding, tot hobby’s en talenten. Ook zijn er persoonlijkheidstesten die je helpen te ontdekken wat jouw sterke punten zijn. Hoe completer je profiel, des te beter leert een potentiële werkgever je kennen.

Ik wil eerst vrijblijvend contact

Wil je eerst met één van onze top Wijij-adviseurs praten voordat jij je je inschrijft? Helemaal goed! Als extraatje mailen we je onze informatieve brochure!

Wil je op de hoogte blijven? 👉🏼 Volg ons op social media: Instagram, LinkedIn, Facebook

Een rondleiding op het platform