Dynamische bijeenkomst WIJIJ in Leerdam

Dynamische bijeenkomst WIJIJ in Leerdam

‘Verrassend leuke gesprekken’, aldus de enthousiaste reactie van een werkgever op de recente bijeenkomst van WIJIJ in Leerdam-Oosterwijk. Zo’n vijftig werkgevers en werkzoekenden ontmoetten elkaar en zijn bijgepraat over WIJIJ. De vernieuwende visie spreekt duidelijk aan, zo blijkt uit de positieve geluiden op de bijeenkomst.

‘Ik ging op pad met het idee, wat moet ik daar, maar ik heb hele leuke gesprekken gevoerd. Deze middag is heel laagdrempelig, je raakt makkelijk met kandidaten in gesprek. Mensen zijn veel spontaner dan in de gedwongen setting van een sollicitatie. Heel zinvol’, vertelt een werkgever.  

Met plezier naar je werk

Ook de kandidaten reageren enthousiast. ‘Ik sta hier helemaal achter. Aandacht voor talent, dat is mooi en helemaal terecht. Uit eigen ervaring weet ik dat wanneer je niet met plezier naar je werk gaat, het eigenlijk alleen energie kost en niets oplevert.’  

Voor werkgever Cees Lagendijk van Gorkum.tv en C&W Groep is de bijeenkomst de eerste ervaring met WIJIJ. ‘Ik sta er blanco in, maar ik laat mij niet leiden door diploma’s, leeftijd, gender. Wat ik wel belangrijk vind is talent, drive en ambitie. Ik geloof zeker dat de WIJIJ-aanpak kan werken’, vertelt Lagendijk. 

Volgende bijeenkomst

Op 7 november is er een nieuwe bijeenkomst van WIJIJ voor werkgevers en kandidaten. Meer weten? Bel het WIJIJ-team op 06-57632121.