Trainingen weer gestart!

Trainingen weer gestart!

We hebben goed nieuws! Onze trainingen in samenwerking met H!VE zijn weer gestart, met de eerste op 15 september. Achter de schermen zijn we hard aan het werk om de laatste details en locaties nog voor je te regelen. Lees snel verder.

Start 15 en 17 september

Begin maart startten we met onze eerste training “Jezelf de baas”. Hier kregen we erg leuke en enthousiaste reacties op. Deze training zou de eerste zijn uit een reeks van tien. Maar we weten allemaal wat daarna gebeurde: corona. Met kleinere groepen en passende locaties zijn we weer van start. Op 15 en 17 september organiseren we de training “Samen de baas”. Over vertrouwen, echt contact en het inzetten van verschillende talenten. Die van jezelf, maar ook van een ander. Hoe kun je samenwerken verder brengen tot co-creatie? De kennis die we moeten beheersen wordt steeds groter. Je kunt veel leren van en met elkaar. ‘Iedereen die je ontmoet weet iets wat jij niet weet’.

Aanmelden

De training is op 15 en 17 september van 18.00 tot 22.00 uur. Vanwege kleinere groepen en het houden van 1,5 meter afstand is de locatie afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Wij gaan er voor alsnog vanuit dat we in het Natuurcentrum in Gorinchem zitten. Mocht dit veranderen dan krijg je hier z.s.m. bericht van. Ben jij er ook bij? Meld je vóór 7 september aan via info@wijij.nl. Vermeld in de mail welke datum je voorkeur heeft, je naam, woonplaats, e-mailadres, telefoonnummer. Vrienden, familie, kennissen of anderen geïnteresseerden zijn ook van harte welkom. Geef wel aan dat je iemand meeneemt zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Data komende trainingen

  • 15 en 17 september
  • 13 oktober
  • 10 november
  • 1 december