Webinar 12 oktober: ‘Het nieuwe werven’

Webinar 12 oktober: ‘Het nieuwe werven’

Hoe WIJIJ de werkgever helpt met gemotiveerde medewerkers

 

Op 12 oktober aanstaande organiseert WIJIJ een compacte introductiesessie voor werkgevers waarin zij kennismaken met het platform WIJIJ en de aanpak om nieuwe, gemotiveerde medewerkers te werven. Tijdens dit mini-webinar vertelt het WIJIJ-team over de werkwijze en visie, en hoe zij ondernemers in de regio ondersteunen in de zoektocht naar goede mensen. Ook komen de aanvullende services aan bod, die er speciaal zijn om de werkgevers te ontzorgen. Deelname is kosteloos, inschrijven kan op https://wijij.nl/werkenmettalent/.

Sinds de oprichting van WIJIJ zijn vele vacatures ingevuld en hebben talrijke mensen via het platform (ander) werk gevonden. ‘Goede mensen zijn niet schaars, het is de kunst om de juiste persoon op de juiste plek te hebben. Vergeet die functietitel, en kijk wat je echt zoekt! Hoe dat werkt in de praktijk, wat het oplevert en hoe je met WIJIJ inhoud geeft aan ‘goed werkgeverschap’, vertellen we op het korte online webinar’, lichten Marjan Lancee en Mischa van Schuppen toe.

Op dit moment zijn zo’n 40 bedrijven in de regio lid van WIJIJ en kunnen hun vacatures zichtbaar maken. Het WIJIJ-team gaat hiermee actief aan de gang en benadert passende kandidaten.

Gemotiveerde mensen
WIJIJ is een platform dat helemaal past in deze tijd. Waar werkgevers en werknemers allebei lid kunnen worden van een coöperatie; waar scholing en trainingen voor iedereen toegankelijk zijn, zodat medewerkers bijblijven en waar breder wordt gekeken dan het CV met diploma’s of werkervaring.

Meer weten? Maak tien minuten vrij en volg het webinar op dinsdag 12 oktober om 10.00 uur. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om live vragen te stellen. Aanmelden kan op: https://wijij.nl/werkenmettalent/.