Een magazijn­-medewerker voor je receptiedesk?

Voor werkgevers

WIJIJ werft talent dat past bij jouw bedrijf

Beeld-WIJIJ-4

In landen als Zweden, België en de VS is het al heel normaal: medewerkers werven op hun talent, passie en toekomstmogelijkheden. Vind je ook dat de perfecte match verder gaat dan een diploma en een cv? Dan hebben we goed nieuws. WIJIJ is in samenwerking met FNV, CNV, UWV, Avres en VNO­NCW West in jouw regio gestart met een uniek online platform voor werving en selectie. De toekomst van werven is begonnen!

Beeld-WIJIJ-3

Werf écht passende kandidaten

Als kandidaten zich op ons platform aanmelden, vullen ze niet alleen feiten in over hun kennis en opleiding, ze vullen ook vragenlijsten in en krijgen de mogelijkheid hun persoonlijke verhaal toe te voegen. Daardoor komt centraal te staan wie ze werkelijk zijn, wat ze graag doen, waar hun talenten en passies liggen én wat hun toekomstige potentie is voor jouw bedrijf. Zo helpt WIJIJ je kandidaten te werven die écht bij jouw bedrijfscultuur en werkzaamheden passen. Wij willen dat jij wij wordt.

De nieuwe manier
van werven

Een magazijnbediende aannemen om achter de receptie te werken, omdat hij een fantastisch organisatietalent is met een natuurlijke aanleg voor vreemde talen…. dát is de nieuwe manier van werven. In onze database vind je werkzoekenden, maar vooral mensen die al een (tijdelijke) baan hebben. Zij zijn op zoek naar de werkgever waar ze zich volledig thuis voelen, omdat ze van hun talent of hobby hun werk kunnen maken. Nu en in de toekomst.

Heb je vacatures of wil je meer weten?

NEEM CONTACT OP MET ONS

We helpen je graag verder als je een e­mail stuurt naar WIJIJ.