voor werkgeversMensen die écht bij jouw bedrijf passen

Op zoek naar de juiste medewerker? WIJIJ heeft ze.

Omgaan met de krapte op de arbeidsmarkt kan op verschillende manieren. Door een andere manier van werven vindt WIJIJ wel die nieuwe medewerker waar u naar op zoek bent.

Hoe doen we dat? WIJIJ kijkt naast het CV, juist naar talenten, skills en interesses. Dit komt samen in het WIJIJ e-portfolio. Wij noemen dit een skills gerichte aanpak en dat levert veel en verrassende matches op.

Regionaal actief

WIJIJ denkt landelijk, maar acteert regionaal. Iedere regio heeft zijn eigen specifieke uitdagingen en wensen. Dankzij de regionale aanpak spelen we daar snel op in.

"Mensen die je werft op basis van talent en persoonskenmerken voegen waarde toe aan je bedrijf. Ze zijn betrokken, leren snel en zijn gelukkig. Ze gaan dingen doen die bij hen passen, werk wordt dan echt leuk!"

Vragen of een vrijblijvend adviesgesprek?

Bel of mail onze werkgevers-specialist Nasser Goedar:

> 0612598363
> nasser@wijij.nl


In de afgelopen vier jaar, hebben honderden werkgevers en nieuwe medewerkers elkaar gevonden. Met succes.

Gemotiveerde werkzoekenden.

Doordat de werkzoekende op het WIJIJ-platform vragen beantwoorden en persoonlijkheidstesten doen, worden ze aan het denken gezet. Op dat moment pakken ze de regie in eigen hand, en nemen de tijd om een beter beeld van zichzelf te krijgen en te ontdekken naar welke baan ze op zoek zijn. Tijdens een persoonlijk gesprek gaan we dieper in op het e-portfolio en hun motivatie. Daarmee maken we de match.Werkzoekende ( Danielle ) op het platform na een gesprek met potentiële werkgever: ‘’Dit bedrijf past 300% bij mij”

Een greep uit onze werkgevers: