Voor werkgevers jij
Voor werkgevers wij

Voor werkgevers

Plaats een jaar lang onbeperkt zoekopdrachten!

In landen als Zweden, België en de VS is het al heel normaal: medewerkers werven op hun talent, passie en toekomstmogelijkheden. Vindt u ook dat de perfecte match verder gaat dan een diploma en een cv? Dan hebben we goed nieuws. WIJIJ is in samenwerking met diverse partijen, waaronder VNO-NCW West, in uw regio gestart met een uniek online platform voor werving en selectie.

De toekomst van werven is begonnen!

Werf écht passende kandidaten

Als kandidaten zich op ons platform aanmelden, vullen ze niet alleen feiten in over hun kennis en opleiding. Ze vullen ook vragenlijsten in en krijgen de mogelijkheid hun persoonlijke verhaal toe te voegen. Hierdoor staat centraal wie ze werkelijk zijn, wat ze graag doen, waar hun talenten en passies liggen én wat hun toekomstige potentie is voor uw bedrijf. Zo helpt WIJIJ u kandidaten te werven die écht bij uw bedrijfscultuur en werkzaamheden passen.

Slechts 10 euro per maand

In onze database bevinden zich werkzoekenden, maar vooral mensen die al een (tijdelijke) baan hebben. Zij zijn op zoek naar de werkgever waar ze zich volledig thuis voelen, omdat ze van hun talent of hobby hun werk kunnen maken. Nu en in de toekomst. Zo komt u dus in contact met kandidaten aan wie u nooit heeft gedacht of met wie u anders nooit in contact zou komen.

Snel aan de slag met WIJIJ?

  • Vul dan nu het aanmeldformulier in!