Voor werkgevers jij
Voor werkgevers wij

Voor werkgevers

Snel en adequaat nieuwe werknemers!

WIJIJ is een uniek online platform om werkgever en werknemer bij elkaar te brengen. We hebben een grote database met honderden kandidaten in de regio en matchen op basis van talent en drijfveren. Zo is een logistiek medewerker die in het weekend graag aan zijn auto sleutelt, wellicht ook een goede aankomend monteur. Deze visie levert veel meer en verassende matches op!

Daarnaast gaat WIJIJ mee in nieuwe ontwikkelingen en voorzien we onze kandidaten van een breed aanbod aan trainingen en opleidingen. De banen van nu, zien er over vijf jaar allemaal anders uit. Ook bieden we de mogelijkheid voor detachering via WIJIJ Werkt.

Werf écht passende kandidaten

Als kandidaten zich op ons platform aanmelden, vullen ze niet alleen feiten in over hun kennis en opleiding. Ze vullen ook vragenlijsten in en krijgen de mogelijkheid hun persoonlijke verhaal toe te voegen. Hierdoor staat centraal wie ze werkelijk zijn, wat ze graag doen, waar hun talenten en passies liggen én wat hun toekomstige potentie is voor uw bedrijf. Zo helpt WIJIJ u kandidaten te werven die écht bij uw bedrijfscultuur en werkzaamheden passen.

Slechts 10 euro per maand

In onze database bevinden zich werkzoekenden, maar vooral mensen die al een (tijdelijke) baan hebben. Zij zijn op zoek naar de werkgever waar ze zich volledig thuis voelen, omdat ze van hun talent of hobby hun werk kunnen maken. Nu en in de toekomst. Zo komt u dus in contact met kandidaten aan wie u nooit heeft gedacht of met wie u anders nooit in contact zou komen.

Snel aan de slag met WIJIJ?

  • Vul dan nu het aanmeldformulier in!

Coöperatie: lage kosten en investering in kwaliteit

WIJIJ heeft gekozen voor een coöperatie-model. Dat betekent dat alle opbrengsten terugvloeien in de organisatie en worden gebruikt om de diensten verder te verbeteren en uit te breiden. Daar profiteert iedereen van mee én zo houd je de kosten laag. Werkgevers en werknemers worden lid van WIJIJ en hebben daarmee een stem in het beleid.

Profiteer van lage kosten, duurzame inzetbaarheid en hoge kwaliteit.