Online Werk Inspiratiesessie <br> 11 mei 14:00 uur

Online Werk Inspiratiesessie
11 mei 14:00 uur

De wereld om ons heen verandert continu. Zo ook onze manier van werken en werven. De tijd van traditioneel matchen op werkervaring of cv is voorbij. Kijk vooruit. Zoek en vind een baan die écht bij jou past. Volg onze Werk Inspiratiesessie op 11 mei en zet die eerste stap.

 

Waarom deelnemen?

💡 Kijk met andere ogen naar solliciteren. Word weer baas over jouw toekomst.

💡 Als mens zichtbaar zijn voor werkgevers. Wij laten je zien hoe.

💡 Van onzekerheid naar zekerheid. Gebruik je sterktes, blijf nieuwsgierig en zet die eerste stap naar nieuw werk. Digitaal kennismaken is essentieel voor een (nieuwe) baan.

Ben jij morgen nog blij met je huidige baan?
Meld je hierboven aan om de werk inspiratiesessie te kunnen bekijken.
Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail. En kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Datum en tijd:
11 mei, 14:00
Duur:
+/- 30 minuten

Over WIJIJ & H!VE

WIJIJ maakt zich hard voor de arbeidsmarkt van de toekomst. Een toekomst waarin werk leuk is en energie en betekenis geeft. Wij matchen mensen op basis van skills, talenten en drijfveren. En kijken verder dan alleen ervaring en papieren. Dus meer mensen aan een baan helpen die ècht bij hun past.

H!VE organiseert online en offline ontmoetingen om te leren en te doen. Ze verbinden mensen en hebben een groot netwerk. Zo creëren ze precies die momenten waar je bij wilt zijn, plezier hebt en jezelf en elkaar écht ontmoet. Door onze samenwerking met H!VE bundelen we onze krachten. Zo heb jij ook toegang tot een opleidingstraject, een offline community en een groter netwerk.

 

“Motiverend. Leuk om de zaken simpel en helder uitgelegd te krijgen.”