WIJIJ werkt door en komt werkgevers tegemoet

WIJIJ werkt door en komt werkgevers tegemoet

Het coronavirus zet de arbeidsmarkt op zijn kop. Misschien heb je momenteel een personeelstekort omdat het werk in jouw sector enorm is toegenomen. Of je ervaart juist een tekort aan werk. Vraag je je af hoe je je medewerkers aan een (tijdelijk) baan kunt helpen? Of heb je altijd voor jezelf gewerkt (zzp’er) en ben je nu op zoek naar een tijdelijke andere baan?

Echte verbindingen, nieuwe talenten
WIJIJ creëert échte verbindingen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Ook in coronatijden. Échte verbindingen gaan om de passie die je als werkgever deelt met je werknemers. De perfecte match gaat verder dan een diploma en een cv. Ben jij als werkgever op zoek naar nieuwe talenten? Als lid van WIJIJ kun je voor slechts 10 euro per maand kandidaten werven die passen bij jouw bedrijfscultuur en werkzaamheden.

Geen plaatsingskosten
Om jou als werkgever in deze lastige tijd tegemoet te komen, schrappen we de plaatsingskosten van 750,- euro. Nog steeds échte matches, maar met minder kosten. Aanmelden kan gemakkelijk via deze link.

Tijdelijk werk
Heb je als werkgever te maken met minder opdrachten, of moet je gedwongen reorganiseren? Attendeer je medewerkers op WIJIJ.nl en help ze zo bij het vinden van een nieuwe (tijdelijke) functie die bij ze past! Ook als zzp’er kun je je aanmelden op ons platform. Door het maken van verschillende tests krijg je inzicht in je talenten en drijfveren. Meld je aan en vind de geschikte baan voor jou.