H!VE-opleidingen beschikbaar voor WIJIJ-kandidaten

H!VE-opleidingen beschikbaar voor WIJIJ-kandidaten

Vanaf deze maand krijgt iedereen die ingeschreven is bij WIJIJ, toegang tot speciaal geselecteerde trainingen van de H!VE-Academy om aanvullende kennis of relevante vaardigheden te vergroten. Het cursusaanbod is gericht op een brede doelgroep, zodat zoveel mogelijk mensen er baat bij hebben. De inhoud is divers en varieert van ‘Zakelijk Engels’ of ‘Office 365’ tot ‘Effectief Communiceren’, ‘Laat je netwerk voor je werken’ of ‘Balans tussen thuis en werk’.

Marjan Lancee van WIJIJ licht toe: ‘Een leven lang leren is meer dan ooit van deze tijd, want banen veranderen, technologie gaat steeds sneller en er wordt meer van je gevraagd. Met dit opleidingenaanbod bieden wij mensen de mogelijkheid om zich te blijven ontwikkelen en daarmee creëren zij nieuwe kansen op de arbeidsmarkt. Denk bijvoorbeeld aan kandidaten die via de ‘Beroepenverkenner’ van WIJIJ.nl op andere beroepen worden geattendeerd, maar daarvoor nieuwe vaardigheden nodig hebben. Wij kunnen ze nu verder helpen.’

Kort en krachtig
De opleidingen van de H!VE-Academy zijn kort en bondig. Geen stapels boeken of een maandenlange studie, maar korte trainingen die je steeds een stap verder brengen. Want, zo vindt H!VE, leren moet vooral leuk zijn! Uiteindelijk worden mensen zo breder inzetbaar op de arbeidsmarkt. In totaal biedt H!VE-Academy een aanbod met ruim 500 opleidingen.

Vorig jaar werd al de H!VE-experience voor WIJIJ-kandidaten geïntroduceerd, een serie van vijf bijeenkomsten (momenteel digitaal), die zijn gericht op onder meer persoonlijke groei en vaardigheden van de 21e eeuw.

Lees ook: SITY Academy werkt aan technische scholing